Activiteiten Ibiza

Activiteiten IbizaWilt u naast lekker luieren, zonnen of een boekje lezen ook wat meer spanning, avontuur en actie in uw excursies? Zie hier de mogelijkheden.

 

 

 

 

Ibiza excursies, Segway TourSegway tours

Geheel in duurzame en ecologische stijl kunt u genieten van een prachtige tour op een Segway. De Segway wordt als duurzaam beschouwd, een intelligent vervoersmiddel, een innovatief product met kwaliteit. De Segway is veilig en leuk, is niet vervuilend en maakt geen lawaai. Meer info: www.ecowayibiza.com


Ibiza excursies, PowerboatPowerboat

Wie wil dit niet. Aan boord van deze jetboot scheurt u met een hoge snelheid over het water. Diverse stunts worden gemaakt, zoals springen op de golven, bochten maken variërend van 180 t/m 360 graden en noodstops. Deze attractie is veilig. Uw kleding wordt nat door het opspattende water. Meer info: www.twisterjet.com


Ibiza excursies, WatersportWatersport

Ibiza is een paradijs voor veel takken van (water)sport. Denk aan kitesurfen, windsurfen, wakeboarden, wakesurfen, waterskiën, jet skiing, duiken, zeilen, kajakken, kanovaren, zwemmen, boottrips en vissen op zee. Het aangename klimaat en de uitstekende faciliteiten op dit eiland zijn een goede combinatie voor deze extreme sporten.
Onderstaande websites bieden voornoemde sporten aan. Meer info:
www.ibizasportsresort.com


Ibiza excursies, Off the road motor tourOff road motortrips

Dit bedrijf biedt u een volledig en meerdaags programma, waarbij u volop van de prachtige omgeving van Ibiza kunt genieten, zowel tijdens en na de inspannende off road ritten.
Meer info: www.allriders.net


Ibiza excursies, Quad toursQuad tours

Wilt u toch laag bij de grond blijven en op een heel andere manier Ibiza bekijken dan is wellicht een spannende tour met een quad een optie.
Meer info: www.ibizaquad.com

 Ibiza excursies, KartingKarting

Leef u uit op dit circuit in de buurt van Santa Eulalia. Wat is er nu leuker dan tijdens uw vakantie een wedstrijd te racen tegen familieleden, vrienden of kennissen? Meer info: www.gokartssantaeulalia.com


Ibiza excursies, PaardrijdenPaardrijden

North Ride Ibiza, kleine stallen gelegen in de bergen tussen San Joan en Portinatx (neem hiervoor de oude Portinatx weg), in het midden van een van de wildste en mooiste beschermde natuurgebieden op Ibiza. De ritten leiden door een wild romantisch landschap en worden afgerond met een spectaculair uitzicht over de zee.
Meer info: www.north-ride-ibiza.com

Reisgidsen Ibiza

Reisgids Ibiza

Ibiza vakantie - TUI Arke
Ibiza vakantie
Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
TUI Arke

Ibiza vakantie - Sunweb
Ibiza Vakantie
Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Sunweb

Ibiza Prijsvrij
Ibiza vakantie
Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Prijsvrij

Vakantie Ibiza - Eliza Was Here
Ibiza vakantie
Kleine hotels
bed and breakfast
ElizaWasHere