Ibiza openbaar vervoer

Ibiza bus, openbaar vervoerIn principe zijn alle plaatsen goed met de bus bereikbaar, alhoewel je vaak wel over moet stappen.

 

 

 

Vervoer per bus op Ibiza

Voor het openbaar vervoer op Ibiza kunt u de bus gebruiken. Zij zijn gemakkelijk herkenbaar door hun opmerkelijke Spaanse kleuren (rood/geel). Deze bussen zorgen voor transport zowel binnen de stad als tussen de steden onderling. Bushaltes zijn gemakkelijk te vinden maar de bussen kunnen wel eens afgeladen vol zitten en bij de haltes een menigte reizigers staan. Dan is het wachten op de volgende bus. Er zijn bussen die bij iedere halte stoppen en er zijn Interliners. Deze laatste stoppen minder vaak.

Informatie over de bestaande buslijnen vindt u op onderstaande links:

Op deze sites vindt u de informatie per lijn en de informatie van de vertrektijden per halte. De site is in het Engels en het Spaans.

 

 

De discobus

In het hoogseizoen (juni t/m september) rijdt er tijdens de nachtelijke uren (00.00u – 06.30 uur) een speciale discobus. Een reguliere busdienst die de feestende toerist brengt naar ’s werelds beste discotheken zoals Pacha, El Divino, Privilege, Amnesia, Space, Es Paradis en Eden.
Kijk voor meer informatie op de volgende Spaans- en Engelstalige website: www.discobus.es

Reisgidsen Ibiza

Reisgids Ibiza

Ibiza vakantie - TUI Arke
Ibiza vakantie
Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
TUI Arke

Ibiza vakantie - Sunweb
Ibiza Vakantie
Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Sunweb

Ibiza Prijsvrij
Ibiza vakantie
Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Prijsvrij

Vakantie Ibiza - Eliza Was Here
Ibiza vakantie
Kleine hotels
bed and breakfast
ElizaWasHere