Auto huren Ibiza

Auto huren IbizaEen auto huren op Ibiza. Als u meer dan alleen maar het strand wilt zien.... Ondanks dat u waarschijnlijk voor zon, zee en strand komt, is het zeker aan te raden wat meer van het eiland te gaan bekijken.

 

 

Goedkoop auto huren op Ibiza

Wij adviseren u een auto te huren en het typische landschap van Ibiza met eigen vervoer te gaan bekijken. Het loont zeker om voorafgaand aan uw vakantie bij een aantal prijsvergelijkers te kijken om zo de goedkoopste huurauto te boeken.

Bij alle autoverhuur bedrijven is het mogelijk de auto op de luchthaven te huren, maar ook in de overige plaatsen kunt u terecht voor een huurauto van deze bedrijven.

U heeft een geldige creditcard nodig om een auto te huren, vergeet deze niet mee te nemen en denk er ook aan uw rijbewijs mee te nemen.

 

 


Autorijden op Ibiza

  • Rotondes. Er zijn veel rotondes op het eiland. De voorrangsregels zijn gelijk aan die in Nederland. Op de rotonde heeft u voorrang en bij het verlaten moet u richting aangeven. Sommige rotondes hebben dubbele rijstroken. De buitenste rijstrook heeft altijd voorrang. Let dan ook bij het verlaten van de rotonde altijd op verkeer rechts van u. Veel mensen rijden de gehele rotonde rond op de buitenste rijstrook, zij hebben voorrang!! Er zijn ook rotondes met alleen een soort eilandje in het midden. Behandel deze als normale rotondes. Er wordt regelmatig gebruik gemaakt van de zogenaamde bypasses op rotondes. Zorg dat u weet waar u heen wilt zodat u bijtijds een keuze kunt maken.

Reisgidsen Ibiza

Reisgids Ibiza

Ibiza vakantie - TUI Arke
Ibiza vakantie
Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
TUI Arke

Ibiza vakantie - Sunweb
Ibiza Vakantie
Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Sunweb

Ibiza Prijsvrij
Ibiza vakantie
Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Prijsvrij

Vakantie Ibiza - Eliza Was Here
Ibiza vakantie
Kleine hotels
bed and breakfast
ElizaWasHere