Fietsen Ibiza

Fietsen IbizaIbiza is geschikt voor een fietsvakantie, zowel racefiets als op de mountainbike.

 

 

 

 

Fietsen, wielrennen, mountainbiken op Ibiza

Ibiza is een vrij heuvelachtig eiland en daarom uitermate geschikte voor de geoefende fietser. In veel plaatsen is het mogelijk om fietsen te huren. Fietsroutes variërend van middel tot zwaar worden door middel van borden aangegeven. Bij de toeristenbureaus zijn gratis fietsroutes verkrijgbaar.

Er zijn diverse bedrijven die er in gespecialiseerd zijn om uw fietsvakantie tot een succes te maken. Zij organiseren fietstochten voor alle leeftijden en voor verschillende niveaus.

Misschien wel juist dankzij zijn heuvelachtige terrein is Ibiza een populaire bestemming voor fietsers. Vooral tijdens de wintermaanden - als het milde klimaat zorgt voor aangename temperaturen en weinig neerslag - trekt Ibiza veel fietsers.

De beheersbare omvang van het eiland is een andere factor in de populariteit van Ibiza. Dit maakt het mogelijk om van een grote verscheidenheid van vergezichten te genieten binnen de inspanningen van slechts een dag.

Er zijn ook tal van bezoekers van het eiland die alleen maar een of twee ochtenden willen fietsen. Voor deze fietsers zijn er uitgebreide mogelijkheden voor het huren van een fiets om er zelf op uit te gaan. Gaat u echter mee met een georganiseerde tour, dan ziet u natuurlijk de wat onbekendere en speciale plekjes van Ibiza.

Een greep uit een aantal bedrijven:

Mammoth Ibiza en Ibiza Sport
Meer info: www.ibizasport.com

Ibiza MTB
Meer info: www.ibizamtb.com

Ibiza Hire
Meer info: www.ibizahire.com

 

Reisgidsen Ibiza

Reisgids Ibiza

Ibiza vakantie - TUI Arke
Ibiza vakantie
Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
TUI Arke

Ibiza vakantie - Sunweb
Ibiza Vakantie
Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Sunweb

Ibiza Prijsvrij
Ibiza vakantie
Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Prijsvrij

Vakantie Ibiza - Eliza Was Here
Ibiza vakantie
Kleine hotels
bed and breakfast
ElizaWasHere