Naaktstranden Ibiza

Naaktstranden IbizaOp Ibiza zijn vele stranden. Vaak zijn er op de "gewone" stranden gedeeltes waar men naakt kan recreëren. Soms zijn er ook stranden die in principe alleen voor naaktrecreatie zijn.

 

 

 

Onderstaand een greep uit diverse naakstranden van Ibiza.


Ibiza naaktstranden, Ses SalinesSes Salines

Vernoemd naar de zoutmeren in het zuiden van Ibiza, het strand van Las Salinas is het meest zuidelijke puntje van het eiland en het meest populair bij beroemdheden.
Dit zeer lange- en brede sikkelvormige zandstrand wordt omzoomd door pijnbomen. Het water is glashelder en op winderige dagen ontstaan hier hoge golven, perfect voor surfers. Dit brede strand geldt als eerste officiële nudistenstrand van Spanje en heeft prachtige duinen. Op zondag wordt het druk bezocht door Spaanse families. Maar aan het eind van het strand bij de oude wachttoren is het betrekkelijk rustig. De kust van Ses Salines is een deel van het gelijknamige natuurreservaat. Op enkele strandrestaurants na is er geen bebouwing.


Ibiza naaktstranden, S'Aigua BlancaS'Aigua Blanca

Dit is het tweede officiële naaktstrand van Ibiza. Het strand Agua Blanca dankt zijn naam aan de witte schuimtoppen die hier te zien zijn op de grote golven. Het is een ongeveer 500 meter lang zandstrand. Het strand geniet de voorkeur van ouders met kinderen omdat de zeebodem -welke uit zand bestaat- langzaam afloopt.


Ibiza naaktstranden, Es CavalletEs Cavallet

Es Cavallet is een fabelachtig pittoresk strand vanwege zijn witte zand en rollende golven. Het eerste strandgedeelte, dichtbij de parkeerplaats, is populair bij beroemdheden die veelvuldig de daar aanwezige restaurants bezoeken. Het is een officieel naaktstrand en het belangrijkste nudistengebied is in het middelste gedeelte van het strand. Bij een oostenwind zult u veel windsurfers aantreffen op de rollende golven. Gedurende de zomermaanden wordt dit strand ingelijfd door feestvierders. Tijdens de winterperiode is dit brede zandstrand nagenoeg verlaten en kunt u er een heerlijke strandwandelingen maken.


Ibiza naaktstranden, Cala OliveraCala Olivera

Het enige strand tussen Santa Eulalia en Ibiza-stad dat niet overspoeld wordt. Het strand ligt vol met met kiezels en rotsen en het heeft een ingewikkelde toegang via het golfterrein van club Roca Llisa.

Reisgidsen Ibiza

Reisgids Ibiza

Ibiza vakantie - TUI Arke
Ibiza vakantie
Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
TUI Arke

Ibiza vakantie - Sunweb
Ibiza Vakantie
Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Sunweb

Ibiza Prijsvrij
Ibiza vakantie
Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Prijsvrij

Vakantie Ibiza - Eliza Was Here
Ibiza vakantie
Kleine hotels
bed and breakfast
ElizaWasHere