Rolstoel, scootmobiel, rollator huren Ibiza

Ibiza, rolstoel, scootmobiel hurenBent u afhankelijk van het gebruik van een rolstoel en wilt u een onbezorgde vakantie? U kunt op Ibiza een scootmobiel, rolstoel of rollator huren.

 

 

 

Er zijn professionele bedrijven gespecialiseerd in de verhuur van mobiliteitsuitrusting voor mindervalide reizigers. Deze bedrijven hebben een scala aan scootmobielen, rollators en rolstoelen. Deze kunnen bij uw accommodatie bezorgd en opgehaald worden. Mocht u andere hulpmiddelen nodig hebben dan is het raadzaam vooraf contact op te nemen via het op de website genoemde telefoonnummer of emailadres.

Voor verdere informatie: www.mobilityabroad.com

Denkt u er wel aan dat de infrastructuur niet geheel aangepast is voor het rijden met een scootmobiel. Wij adviseren u voorafgaand aan uw vakantie voldoende informatie in te winnen of de nabije omgeving van uw hotel geschikt is voor het rijden met een scootmobiel of rolstoel.

 


In een rolstoel naar een discotheek op Ibiza?

Lees hier een verslag: www.marcelian.nl


Tenerife

De gemeente Arona, in het zuiden van Tenerife is met betrekking tot aanpassingen voor gehandicapten een stuk verder. Op Tenerife zijn bijvoorbeeld rolstoeltoegankelijke stranden en de hele zuidkust is door de gemeente in kaart gebracht voor gehandicapten. Bent u afhankelijk van een rolstoel of scootmobiel, overweeg dan een vakantie op Tenerife. Informatie vindt u op deze website over het eiland Tenerife.

Reisgidsen Ibiza

Reisgids Ibiza

Ibiza vakantie - TUI Arke
Ibiza vakantie
Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
TUI Arke

Ibiza vakantie - Sunweb
Ibiza Vakantie
Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Sunweb

Ibiza Prijsvrij
Ibiza vakantie
Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Prijsvrij

Vakantie Ibiza - Eliza Was Here
Ibiza vakantie
Kleine hotels
bed and breakfast
ElizaWasHere