Santa Eulalia

Santa EulaliaSanta Eulalia behoort tot de grotere plaatsen van Ibiza. Het is een badplaats aan de oostkust van het eiland bestaande uit een oud stadsdeel met een kerkje op de heuvel.

 

 

Informatie en tips Santa Eulalia, Ibiza

Santa Eulalia is het op drie na grootste toeristenoord van Ibiza en ligt op slechts 21 km van de luchthaven. Het heeft een oud centrum met smalle steegjes en een levendige jachthaven met volop bars en restaurants. Santa Eulalia heeft een lang gevestigde reputatie als gastronomisch en cultureel centrum van het eiland. Men vindt er kunstgalerijen, de mooie en exclusieve jachthaven, enkele van de beste restaurants van het eiland en een aantal zeer exclusieve winkels. Er zijn een aantal uitstekende bars, maar het nachtleven is niets zoals in Ibiza-Stad of San Antonio. Over de rivier, verbonden door een voetgangersbrug, ligt de wijk La Siesta, met luxe appartementen en villa's met goed onderhouden tuinen.

Geliefde vakantiebestemming

Santa Eulalia is een geliefde bestemming voor families en voor degenen die een rustigere vakantie zoeken. Er is een prachtige promenade met palmbomen over de hele lengte van het brede zandstrand en er zijn een aantal uitstekende hotels en appartementen in en rond de stad zelf.

 

 

Stranden Santa Eulalia

De stranden lopen geleidelijk af en zijn schoon en ondiep, waardoor ze veilig zijn voor kinderen en zeer uitnodigend voor minder zelfverzekerde zwemmer. Er zijn uitstekende watersportfaciliteiten en de kwaliteit van het water is zeer hoog. Er is een mooie promenade met palmbomen over de gehele lengte van het brede zandstrand. De baai is omringd met door pijnbomen begroeide heuvels.

Santa Eulalia in de winter

Gedurende de wintermaanden is het een van de levendigste plaatsen van Ibiza. Deze plaats is populair geworden vanwege zijn tijdloze combinatie van een schilderachtige Spaanse omgeving in een ontspannen sfeer.

Hotels en appartementen

3-sterren hotels overheersen aan de rand van Santa Eulalia en er zijn voornamelijk appartementen in het centrum van de stad. Meer moderne en chique appartementen zijn te vinden in La Siesta.

Reisgidsen Ibiza

Reisgids Ibiza

Ibiza vakantie - TUI Arke
Ibiza vakantie
Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
TUI Arke

Ibiza vakantie - Sunweb
Ibiza Vakantie
Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Sunweb

Ibiza Prijsvrij
Ibiza vakantie
Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Prijsvrij

Vakantie Ibiza - Eliza Was Here
Ibiza vakantie
Kleine hotels
bed and breakfast
ElizaWasHere