San Antonio

San AntonioSan Antonio is van een klein vissersdorp uitgegroeid tot een moderne en drukbezochte badplaats. Deze plaats ligt in een heuvelachtige groene omgeving.

 

 

 

Informatie en tips San Antonio

Het dagelijks leven speelt zich in San Antonio overdag en in belangrijke mate ’s avonds af op en rondom de grote terrassen, die te midden van veel groen en fonteinen op de brede boulevard aan de haven liggen. De smalle straatjes, die op deze boulevard uitkomen, vormen het belangrijkste winkel- en uitgaansgebied. Vanuit het centrum bij de gezellige haven vertrekken regelmatig bussen naar Ibiza-stad en ook naar enkele stranden.

 

 

Wat is er te doen?

In San Antonio is echt voor elk wat wils, met een grote verscheidenheid aan accommodatie en vertier en op slechts 20 minuten rijden van Ibiza-stad. Beroemd om zijn zonsondergangen in Cafe del Mar en levendige nachtelijke sfeer. In het voor- en naseizoen, de maanden mei, juni, september en oktober, is San Antonio populair bij gezinnen en stelletjes, die genieten van de boulevard, het veilige ondiepe water van de baai en de fantastische stranden.

San Antonio uitgaan

Bent u op zoek naar een bruisend nachtleven, kom dan in het hoogseizoen, de maanden juli, augustus en begin september. Dat is de beste tijd om hier vakantie te hebben tussen de overwegend Engelse, Duitse, Italiaanse, Scandinavische en Nederlandse toeristen.

Zonsondergang San Antonio

Een van de dingen die u niet mag missen als u in San Antonio bent is een zonsondergang mee te maken in Cafe Mambo. Niet alleen zijn het uitzicht, de sfeer en het eten geweldig, maar na de zonsondergang kunt u er regelmatig bekende DJ's achter de draaitafel tegenkomen, zonder dat daar de gebruikelijke prijzen zoals in de bekende discotheken aan hangen. Er zijn meestal vuurspugers die een show doen op het strand 's nachts, terwijl de DJ speelt. De mojito's in Cafe Mambo zijn geweldig. Kom vroeg (18:30 uur) om een tafel te krijgen voor de zonsondergang begint, want het zit er zo vol.
Meer info: www.cafemamboibiza.com

Reisgidsen Ibiza

Reisgids Ibiza

Ibiza vakantie - TUI Arke
Ibiza vakantie
Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
TUI Arke

Ibiza vakantie - Sunweb
Ibiza Vakantie
Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Sunweb

Ibiza Prijsvrij
Ibiza vakantie
Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Prijsvrij

Vakantie Ibiza - Eliza Was Here
Ibiza vakantie
Kleine hotels
bed and breakfast
ElizaWasHere