Ibiza

Ibiza is het eiland van de jetset, de hippies en de discotheken. Het staat bekend om zijn speciale sfeer, er komen veel bekende mensen, zowel Nederlanders als van andere nationaliteiten. Vele gasten zijn welgesteld en hebben er een tweede huis of een groot schip in de jachthaven. Ontmoetingen vinden vaak plaats in de bekende Clubs en beach clubs, zoals de Nassau Beach Club, The Tower in het UshuaÏa Beach Hotel, KM5 en de Match Bar.

Uiteraard bent u ook welkom als u wat minder bedeeld bent, maar neem voor het bezoek een gevulde portemonnee mee. Eenmaal binnen gaat het natuurlijk om zien en gezien worden.

Vakantie Ibiza

Natuurlijk is er op tijdens uw vakantie op Ibiza veel te doen en te beleven. Lees er meer over... Ibiza info en tips.

Ibiza vakantie, zonsondergang

Tips Ibiza

Waar ligt Ibiza en waar liggen de Balearen? Kaart en beknopte informatie over Ibiza en alle bekende badplaatsen, zoals Ibiza-Stad, San Antonio, San Miguel, Figueretas en Santa Eulalia. Bezienswaardigheden op Ibiza zoals D'Alt Vila, de grotten, Las Salinas, de kathedraal en bijvoorbeeld de omliggende eilandjes van Ibiza. Wat is er te doen op Ibiza?

Ibiza vakantie, Café del Mar

Ibiza informatie

Het weer op Ibiza, klimaat, temperaturen op Ibiza. Restaurants, uit eten, uitgaan op Ibiza. Hotels op Ibiza. Een scootmobiel, rollator of rolstoel huren. Naturisme en naaktstranden. Sporten zoals duiken, fietsen, mountainbiken, wielrennen, paardrijden, wandelen, surfen, zeevissen, zeilen en golfen op Ibiza.

 

 

Ibiza vakantie. Ibiza-Stad.

Markten op Ibiza, avontuurlijke excursies zoals een tour met een segway, een powerboat of een off the road motor, parasailing, paardrijden, diverse watersporten of andere boot excursies. Een auto huren, of een motor, scooter of fiets huren. Het openbaar vervoer, bus en taxi's op Ibiza.

Reisgidsen Ibiza

Reisgids Ibiza

Ibiza vakantie - TUI Arke
Ibiza vakantie
Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
TUI Arke

Ibiza vakantie - Sunweb
Ibiza Vakantie
Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Sunweb

Ibiza Prijsvrij
Ibiza vakantie
Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Prijsvrij

Vakantie Ibiza - Eliza Was Here
Ibiza vakantie
Kleine hotels
bed and breakfast
ElizaWasHere